چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

بمب‌گذاری یک کشتی حامل سوخت در بندر جده

بمب‌گذاری یک کشتی حامل سوخت در بندر جده تلویزیون عربستان سعودی اعلام کرد که یک کشتی حامل سوخت در بندر جده این کشور هدف حمله یک قایق بمب گذاری شده قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 14
کد خبر: ۷۰۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر تلویزیون عربستان سعودی به نقل از وزارت انرژی این رژیم از یک حمله به کشتی حامل سوخت در جده خبر داد.

به گزارش الجزیره، تلویزیون عربستان سعودی اعلام کرد که این حمله توسط یک قایق بمب‌گذاری شده انجام شد و در نتیجه آن یک حریق کوچک در کشتی حامل سوخت رخ داد که اطفا شد.

شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان وزیر انرژی عربستان سعودی هم در این باره گفت: «اقدامات تروریستی علیه تاسیسات حیاتی امنیت و ثبات منابع انرژی جهان را هدف قرار می‌دهد.»

خبرگزارس رسمی عربستان هم به نقل از وزارت انرژی این کشور ادعا کرد که حادثه مذکور منجر به بروز تلفات جانی یا مالی نشده و تاسیسات مربوط به مخازن نگهداری یا تخلیه سوخت هم آسیب ندیدند.

منابع مطلع در یک شرکت دریانوردی صبح امروز دوشنبه از وقوع انفجاری در یک نفتکش در بندر شهر جده در ساحل دریای سرخ در غرب این کشور خبر دادند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از مرکز عملیات تجارت دریایی بریتانیا اعلام کرد که انفجار (دیروز) یکشنبه رخ داده و عامل آن برخورد با یک شیء خارجی بوده است.

آسوشیتدپرس به نقل از شرکت ترابری بریتانیایی «بی.دبلیو» گزارش کرد، ۲۲ خدمه کشتی بی دبلیو راین که حامل پرچم سنگاپور بود، خود را نجات داده و هیچ یک در حادثه آسیب ندیده‌اند. برخی منابع دیگر گفته‌اند، کشتی حامل پرچم عربستان سعودی بوده است.

در عین حال در خصوص احتمال نشت نفت از محل انفجار هشدار داده شده است.

مقامات سعودی جزئیات بیش‌تری از این حادثه اعلام نکردند.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار